Η ΕΤΑΙΡΙΑ


Ο όμιλος επιχειρήσεων PAP GROUP, ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, στη Θεσσαλονίκη το 1976.

Η πρώτη εταιρία του ομίλου ήταν η PAP GLASS, που δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή διπλών υαλοπινάκων. Όπου το 1991 μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης.

Το 1997 ιδρύεται η PAP SAFETY GLASS όπου και την ίδια χρονιά εγκαθιστά και το πρώτο μηχάνημα παραγωγής Laminated υαλοπινάκων με μεμβράνες PVB στην Ελλάδα.

Το 2004 ο όμιλος καινοτομεί ξανά εισάγοντας την πρώτη γραμμή παραγωγής μεταξοτυπημένων υαλοπινάκων, την μεγαλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις πέντε μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Το 2006, συμπληρώνοντας όλες τις επεξεργασίες μέσα στις εγκαταστάσεις της, η εταιρία εγκαθιστά γραμμή παραγωγής Tempered, την πρώτη που είχε την δυνατότητα παραγωγής Tempered Low-e υαλοπινάκων.

Το 2008 ιδρύεται και, μέχρι στιγμής, το τελευταίο μέλος του Group, η PCA, εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στα εξαρτήματα για τζάμια και στις ειδικές κατασκευές.

Το 2014 εισέρχεται στον κύκλο εργασιών της εταιρίας και παραγωγή ψηφιακής εκτύπωσης με UV μελάνια.

Η εταιρία με 40 χρόνια πείρα στον κλάδο συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των υαλοπινάκων αλλά και των ειδικών κατασκευών.

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


   
© 2017 - papsafetyglass.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
 
© 2017 - papsafetyglass.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top